24 augusti 2019
10:00

Hägersten SK Röd

Referat: Mälarhöjdens IK Fotboll 3 - Hägersten SK Röd

Derbyt mot Hägersten slutade 4-4 efter en spännande match. Vi hade lite svårt med positionerna inledningsvis i vår första match med uppställningen 1-2-1 och trots att spelet var ganska jämnt rann det iväg till 0-4 i mitten av andra perioden. Med en spelare mer på planen lyckades vi ta över mycket av spelet och med några minuter kvar av matchen stod det 4-4 och vi fick ta av vår extraspelare, vi behöll dock vårt momentum och var nära att avgöra flera gånger (nästan tur att vi inte gjorde det då det känns lite orättvist att motståndarna halva matchen fått spela i numerärt underläge). Killarna kämpade riktigt bra hela matchen och gav aldrig upp. De använde backen och målvakten mycket till att vända spelet som vi pratat om. Ibland hamnade vi på fel sida i försvaret och detta ska vi jobba vidare med (alltid se tröjnumret på motståndarens rygg). Bredda spelet med de två mittfältarna och hålla positioner jobbar vi också vidare med.